wedstrijden

Win een dvd van ‘Picnic at Hanging Rock’

De miniserie ‘Picnic at Hanging Rock’ is een nieuwe versie van de gelijknamige Australische cultfilm uit de jaren 70, die dan weer gebaseerd is op de iconische, tijdloze roman van Joan Lindsay. De serie dompelt je onder in de mysterieuze verdwijningen van drie schoolmeisjes en hun onderwijzeres op Valentijnsdag in het jaar 1900.

Het verhaal voert je langs het daaropvolgende onderzoek en de verregaande impact op de studentes, families en de medewerkers van Appleyard College, én op het nabijgelegen gehucht. Er zijn theorieën in overvloed, lang verborgen geheimen komen aan het licht, er ontstaat paranoia en hysterie – want de levens van de personages zullen op verschillende manieren voor altijd veranderen… Inspelend op onze angst voor het onbekende onderzoekt de serie kwesties zoals onderdrukking en seksualiteit, vrijheid en verstikkend fatsoen, de begrippen natie en identiteit, de oude wereld versus de nieuwe, natuur versus orde. Onze natuur vormt de kern van wie we zijn. Maar kunnen we die ooit beheersen?

Cast: Harrison Gilbertson, Inez Curro, Lily Sullivan, Lola Bessis, Madeleine Madden, Natalie Dormer, Ruby Rees, Samara Weaving, Yael Stone

Geprikkeld door het intrigerende uitgangspunt van ‘Picnic at Hanging Rock’? Doe dan mee aan de wedstrijd en maak kans op een van de vijf dvd’s van de serie. Stuur voor 1/12 je naam, adres en lidnummer naar magazine@okra.be met als onderwerp ‘Picnic’ en wie weet ben jij een van de winnaars!