Lekker Actief

Op je gezondheid!

In 2018 helpt OKRA jouw goede voornemens waar te maken. Gezonder eten, regelmatiger bewegen en minder zitten. Met dit jaarprogramma 'Lekker Actief' zet sportfederatie OKRA-SPORT+ je op de goede weg. Op twaalf weken kan ook jij jezelf een gezondere en actieve levensstijl aanmeten! 

Lekker Actief biedt je een gevarieerd, wetenschappelijk onderbouwd programma aan, zowel individueel als in groep. Al wie instap krijgt een stappenteller, een prachtige box met krachtoefeningen die je helpen om langer te blijven bewegen én heerlijke recepten. Bovendien ben je verzekerd van onderbouwd advies van een voedingsdeskundige. 

Zet de eerste stap en er zullen er vele volgen!

Drie facetten

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat regelmatig bewegen, gezonde voeding en doorbreken van zitgedrag essentieel zijn voor een goede gezondheid. Deze drie facetten komen voluit aan bod in dit project.

Ontdek hier de drie facetten.

Deelnemende trefpunten

Ben je op zoek om als individu aan te sluiten bij een reeds deelnemend trefpunt? Of wenst je trefpunt samen te werken met een reeds deelnemend trefpunt?
Ontdek hier alle deelnemende trefpunten

Praktische informatie

Hoe kan ik mij als trefpunt inschrijven voor 'lekker actief'? Zijn er verschillende startmomenten? Wie kan ik contacteren voor extra hulp? Kan ik de 'map voor begeleiders' ook digitaal terugvinden?
Alle antwoorden vind je hier.